“Titanik”, Gruevski përsëri në gjykatë

Nikolla Gruevski, Gordana Jankullovska, Mile Janakieski, Martin Protugjeri, Kiril Bozhinovski dhe 16 të tjerë të akuzuar në rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP) sot për herë të parë do të gjykohen në objektin e ri të Gjykatës Penale.

Leave a Reply