VIDEO / “Zjarr dhe tërbim” / 13 zbulimet e librit, që ende pa dalë, po trondit Amerikën

Bota.al sjell trembëdhjetë prej zbulimeve më tronditëse, që dalin nga libri i Michael Wolff “Zjarr dhe tërbim: Në Shtëpinë e Bardhë të Donald Trumpit”, i cili do të dalë në librari javën e ardhshme…

Leave a Reply