Zjarr në oborrin e MB

Një zjarr ka rënë pasditen e së enjtes në parkun e Ministrisë së Brendshme, në Tiranë.Sipas informacioneve të fundit, dyshohet që zjarri të ketë rënë nga një shkëndijë elektrike. Ndërhyrja e agjentëve të pranishëm në ambjentet e ministrisë ka bërë që flakët të shuhen shpejt dhe pa shkaktuar dëme.

Leave a Reply