Azerbajxhan – Shusha i shton entuziazëm dhe gëzim Ditës së Flamurit Shtetëtor

Data 9 Nëntor në Azerbajxhan festohet çdo vit si Dita e Flamurit Shtetëror. Bluja në flamurin azerbajxhanas simbolizon kombin turk, e kuqja përfaqëson qytetërimin dhe e gjelbra Islamin. Gjysmëhëna dhe ylli me 8 cepa në flamurin azerbajxhanas janë simbol i fiseve turke./TRT/

Leave a Reply