Rama njofton konferencën e posaçme për studentët: 8 kërkesat e tyre dhe dokumenti i punës mbi Paktin për Universitetin dhe plani për vazhdimësinë

Kryeministri Rama ka dhene nje lajm te fundit ne twitter. Me ane te postimit kryeministri njofton se sot ne oren 11:30 do te kete nje konference per shtyp te posacme, me fokus studentet dhe dokumentin per 8 kerkesat e tyre i cili do te jete Pakti per Universitetin

Postimi i plote:

Mbledhja e Qeverisë sot ka në fokus studentët, 8 kërkesat e tyre dhe dokumentin e punës mbi Paktin për Universitetin. Vendimet përkatëse të Këshillit të Ministrave (VKM), si edhe plani i punës në vijim, do të njoftohen për publikun në një konferencë shtypi të posaçme,live 11.30😁

Leave a Reply