Protestohet në Tetovë

“Eco Guerillas” dhe udhëheqësi i saj Arianit Xhaferi, sëbashku me partitë opozitare në Maqedoni, LR-PDSH, BESA, RDK, si dhe shoqata…

Miratohet buxheti 2016

Mazhoranca ka miratuar me 85 vota nen per nen e ne tërësi buxhetin dhe paketën fiskale, ligje per te cilat…

Ndalohet organizatori i dhunës

Ndalohet organizatori dhe orientuesi i protestës së 8 dhjetorit ku mbështetës të opozitës dogjën bunkerin pranë ministrisë së Brendshme.Policia e…