Tag Archives: Siria

Përshkallezohen sulmet turke në Siri

Ankaraja ka vendosur të mos tërhiqet nga sulmet në verilindje të Sirisë, pavarësisht paralajmërimeve të ndërkombëtarëve dhe krizës humanitare atje….