7 fakte të çuditshme rreth Donald Trump

Donald Trump, gjatë fushatës së tij ka bërë që shumë ta duan, por ka bërë që edhe shtete të caktuara të diskutojnë në parlament nëse do ia lejojnë hyrjen në atë shtet apo jo, për shkak të deklaratave të tij raciste, shkruan lapsi.

Mirëpo, sa shumë dini rreth këtij miliarderi të famshëm?

Siç duket, ai ka më shumë sekrete të çuditshme sesa që e dimë ne, e këto fakte i sjell lajmi.net për ju më poshtë.

1) Trump është germafob dhe nuk i pëlqen t’i shtrëngojë duart me njerëz

2) Donald Trump nuk pi alkool, asnjë pikë të vetme

3) Ai ka krijuar lojën e tij të quajtur ‘The Game’

4) Trump ka marrë çmimin ‘Razzie’ për aktorin më të keq mbështetës në filmin e vitit 1990 “Ghosts Can’t Do It”

5) Emri i vërtetë i familjes së tij është Drumpf, jo Trump

6) Trump i ka ofruar Barack Obamës të luaj golf falas për tërë jetën nëse ai jep dorëheqje si president

7) Donald Trump është shumë i ndjeshëm sa i përket madhësisë së duarve të tij.

Leave a Reply