Ndrecaj: Ali Ahmeti të gradohet me titullin nderi i Horrit

Hamdi Ndrecaj, i njohur me nofkën e luftës, komandant Panteri ka komentuar shkrimin e agjencisë së lajmeve INA me titull: Ahmeti shpallet person non grata në Kumanovës dhe Tanushë.

“Ali Ahmeti të gradohet me titullin, nderi i Horrit .. sepse tjetër titull nuk u takon personaliteteve që kurrë nuk i japin popullit të tyre llogari, por bëhen servil të birit e të dreqit … është shprehur Ndrecaj. (INA)

Leave a Reply