Një tërmet i fortë lëkundi sërish Shqipërinë!

Një tërmet i fortë prej 5.6 shkallë ka goditur sërish territorin e Shqipërisë. Lëkundjet qenë të forta dhe zgjatën për disa sekonda.

Në mbi 30 orë Shqipëria është goditur nga rreth 500 paslëkundje që kanë ardhur pas goditjes së rëndë të mëngjesit të së martës me një shkallë prej 6.4 Rihter.

Leave a Reply