Shokon deputeti i PD me gafën e tij brilante për librin ndaj Trump

 

Ky libër është bërë para se të botohet praktikisht”, tha ai.

 

Dhe të mendosh që këtë njeri, për të cilin Fahriu ka harxhuar një thes me para për ta shkolluar në Angli, e kemi deputet në Kuvend!

Leave a Reply