VIDEO/Lëndim i tmerrshëm në kafaz

Në turneun e MMA-s në peshat e lehta ‘Combat America’, kishte një lëndim serioz të Salvador Becker.

Kundërshtari i tij, Milko Tukto, e mori nga mbrapa Beckerin, e ngriti e më pas e hodhi atë në dysheme me tërë forcën e tij.

Në përpjekje për ta zbutur rënien, ai u përpoq të binte në dorë, por që rezultoi edhe më keq.

Pas kësaj, gjyqtari e pa të gjithë situatën dhe ndërpreu menjëherë ndeshjen.

https://twitter.com/Grabaka_Hitman/status/1208263070264545280

Leave a Reply