Afrim Tahiri: BASHKËSINË FETARE ISLAME E PRET NJË EPOKË E RE

Tani Sulejman Rexhepi që para meje dhe shokëve të mi ka pranuar se e shkel Kushtetutën, është armiku më i madh i BFI‐së!

Ai ka shkelur çdo gjë, Kushtetutën, betimin e dhënë publikisht, besën dhënë shokëve, tradhëtoi vetëveten dhe mbarë besimtarët e vendit!

Kliko linkun:

BASHKËSINË FETARE ISLAME  E PRET NJË EPOKË E RE

 

 

Leave a Reply