Mos u bëni kurthe vëllezërve tanë


Pse duhet që Shek Hallaçi të dërgohet në Prilep, ndërsa kriminelët maqedonas në arrest shtëpiak.
Vëllezërit tanë shqiptarë e keni zakon t’i torturoni fizikisht dhe psikikisht, të juajit t’i shtroni nëpër spitale, nuk i maltretoni dhe në Hungari i dërgoni! Nëse për vëllezërit tanë Shutka dhe Idrizova qenkan luks dhe Prilepi mizerje, për çdo përkeqësim shëndetësor të vllezërve tanë do njoftohen ambasadat.
Shqiptarët nuk janë mish për top në Maqedoninë e Veriut.
Trajtim i barabartë për të gjithë të burgosurit! (Gjyla Çeliku)

Leave a Reply