Spanja kap shifër rekord të vdekurish dhe arrin Italinë për numrin e të prekurve

Spanja ka njoftuar 950 të vdekur nga koronavirusi gjatë 24 orëvë të fundit duke kapur një tjetër rekord negativ, ndërsa bëhet fjalë për rreth 100 viktima më shumë krahasuar me ditën e djeshme.

Spanja tani ka kaluar edhe Italinë sa i përket numrit të të porekurve duke arritur në shifrat 110 mijë të tillë.

Pritet që Italia t’i përditësojë të dhënat sot pasdite në orën 18:00.

Leave a Reply