Tag Archives: Vëllezërit Siamezë

Vellezërit Siamezë

Dikur Shaqir Fetai dhe Sulejman Rexhepi konsideroheshin si vëllezërit siamezë! Po kush janë këta?! Chang dhe Eng Bunker ishin të…