Tag Archives: VMRO -DPMNE

VMRO kërkon dorëheqje nga Dimova

Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare për Programe Evropiane Arsimore dhe Mobilitet, Lidija Dimova është në fokus të vëmendjes, pasi ishte zbuluar…