Bombë para shkollës në Shkup, evakuohen nxënësit

Jane evakuuar nxenesit e shkolles se mesme te artit në Shkup “Llazar Liçenovski”. Siç raporton TV21 nga tereni, nxenesit dhe arsimtaret jane nxjerr jashte objektit te shkolles pasi ishte njoftuar se në parkingun qe ndodhet prapa shkollës eshte vendosur nje bombë.

Sipas TV 21,bëhet fjalë për bombë dore.

Policia ka dalë në teren dhe po punojnë për zbardhjen e plotë të rastit./TV21

Leave a Reply