Category Archives: Kulturë

Projekte të pjesshme!

Edhe një herë për ABETAREN Nxënësit shqiptarë të klasave të para në Shqipëri dhe Kosovë, duke filluar nga ky vit…

Rrnoftë bashkimi kangëtar!

Bashkimi kulturor, mision i (pa)mundshëm Për HEJZËN, Bardh FRANGU Në një protestë, nga shumë sosh të organizuara gjatë kohës së…

U thënçin aktorë!

Midis nesh Teatri Kombëtar i Shqipërisë, akoma pa objektin e vet reprezentativ! Teatri Kombëtar i Prishtinës këto ditë paralajmëroi se…

NJË VIT ME HEJZËN

Midis nesh HEJZA është vetëm një pllakë milimetrike në mozaikun e quajtur kulturë shqiptare. Kur vendosëm t’i japim jetë këtu…

Aktivitet kulturor model

Letër nga Durrësi Këto ditë, në Bulevardin e Pishave, në plazhin e Golemit, u zhvillua një aktivitet kulturor jo i…

Institucioni nacional i skandaleve

Midis nesh Në Bibliotekën Popullore dhe Universitare “Shën Naumi i Ohrit” në Shkup, përveç funksionit Drejtor i Bibliotekës, funksionon edhe…