Category Archives: Kulturë

Intelektuali bujkrob

Midis nesh Populli shqiptar, si asnjë prej popujve të tjerë në rajon dhe më gjerë, ndonëse ndër popujt më të…

Krushk në manifestim dasmor

Midis nesh Organizimi i aktiviteteve të ndryshme letrare, qoftë në nivel mëhallësh, lokal, kombëtar e ndërkombëtar, janë evente shumë të…

Sekserët e botimeve!

Midis nesh Tema e trajtuar ditë më parë nga ana e HEJZËS përkitazi me një person që kishte mashtruar shumë…

Intelektualët dhe partia

Midis nesh Ekziston një dallim esencial në mes të intelektualit të ideologjizuar dhe intelektualit me ideal! I pari shkrihet për…

Projekte të pjesshme!

Edhe një herë për ABETAREN Nxënësit shqiptarë të klasave të para në Shqipëri dhe Kosovë, duke filluar nga ky vit…

Rrnoftë bashkimi kangëtar!

Bashkimi kulturor, mision i (pa)mundshëm Për HEJZËN, Bardh FRANGU Në një protestë, nga shumë sosh të organizuara gjatë kohës së…

U thënçin aktorë!

Midis nesh Teatri Kombëtar i Shqipërisë, akoma pa objektin e vet reprezentativ! Teatri Kombëtar i Prishtinës këto ditë paralajmëroi se…