Departamenti i Sizmiologjisë: 523 tërmete që nga goditja e madhe

523 lëkundje të tokës që nga goditja e madhe e mëngjesit të djeshëm janë shënuar sipas Departamentit të sizmologjisë dhe Igjeum. 4 nga lëkundjet me magnitudë mbi 4.5 përfshirë edhe ngjarjen kryesore 6.3.

Ndërkohë 7 lëkundje janë me magnitudë 4-4.5. Rreth 17 lëkundje janë 3.5-3.9, dhe pjesa tjetër janë poshtë kësaj magnitudë.

Leave a Reply