Fundi i lojës së pandershme

Anëtarësia, fitri, zeqati, haxhi, vakëfi dhe kontributet vullnetare, janë vetëm disa nga burimet financiare të cilat e mbajnë gjallë si dhe e avancojnë tutje jetën fetare islame. Nëse destabilizohen këto burime, atëherë edhe kontributi i teologëve në zhvillimin e jetës fetare islame duhet të jetë vullnetar. Këtu merr fund zhvillimi institucional i kësaj jete

Kliko linkun

https://keshilli.wordpress.com/2021/03/14/fundi-i-lojes-se-pandershme/

Leave a Reply