Maqedonia legalizon kanabisin

Maqedonia ka filluar procedurën për legalizimin e marihuanës për qëllime mjekësore.Më së voni deri në shkurt pacientët do të kenë mundësi të kenë qasje te kanabisi për shërim, njofton TetovaSot. Këtë e parasheh propozim-ligji i cili përgatitet nga Ministria e Shëndetësisë qëllimi i të cilit është përdorimi legal i prodhimeve të kanabisit për qëllime mjekësore.Ky bar do të jepet me recept dhe do ta shkruaj mjek specialit.

Leave a Reply