Shqetësuese: Mbi një mijë të infektuar në Kosovë janë me oksigjenoterapi

1061 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, 1060 me oksigjeno- terapi, 60 të tjerë në kujdes intensiv, njofton Klankosova.tv.

Në klinikat COVID të QKUK-së janë të shtrirë 437 pacientë, 361 prej tyre të konfirmuar me COVID-19, 389 me oksigjeno-terapi.

Raporti statistikor sipas klinikave COVID dhe spitalet e përgjithshme

– Klinika Infektive, 113 pacientë

– Klinika Infektive 2 (Mjekësia Sportive), 96 pacientë

-Klinika Infektive 3 (Interno), 97 pacientë

– Klinika e Pulmologjisë, 89 pacientë

– Mjekimi Intensiv Qendror Covid, 19 pacientë

– Klinika e Gjinekologjisë, 17 pacientë

– Klinika e Pediatrisë, 6 pacientë

Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 822 pacientë, 700 prej tyre Covid-19 pozitivë, 671 me oksigjeno-terapi.

– Spitali i Prizrenit, 174 pacientë

– Spitali i Gjakovës, 139 pacientë

– Spitali i Pejës, 210 pacientë

– Spitali i Gjilanit, 144 pacientë

– Spitali i Mitrovicës, 48 pacientë

– Spitali i Vushtrrisë, 27 pacientë

– Spitali i Ferizajt, 80 pacientë

Leave a Reply