Tag Archives: BDI

Dënimi i Zotit

“Munafikët përpiqen të mashtrojnë Allahun (duke u paraqitur rrejshëm si besimtarë), por Allahu i mashtron ata. Ata edhe kur falen,…

Në kërkim të drejtësisë

Qytetarët e Maqedonisë janë të vetëdijshëm për gjyqësorin që kanë dhe tanimë e dijnë se janë zhvilluar shumë procese gjyqësore…

Gebelsi i vogël i BDI-së

Gebelsi kujtohet si një nga politikanët monstër i cili në mënyrë të përkryer ka propaguar dhe është përpjekur që politikat…