Mijëra mbështetës të Trump protestojnë në Washington

Mijera republikan dhe mbeshtetes te Donald Trump zbriten ne rruget e Washingtonit per te demonstruar ne favor te Presidentit.

Perkrahesit e Presidentit mbanin ne duar parrulla si “Edhe 4 vjet te tjera”, “Trump President’ etj.

Forca te shumt policie ndoqen protesten duke iu trembur nje perplasje te mundshme me grupet mbeshtetese te Biden.

Vete Trump i pershendeti mbeshtetesit e tij nga limuzina presidenciale e cila kaloi mes per mes protestuesve.

Protesta  ne Washington u zhvillua vecanerisht pas akuzave te Presidentit ne detyre per manipulimin e zgjedhjeve te 3 nentorit ne disa shtete.

Gjykatat ne ShBA ende  nuk e kane dhene fjalen per disa nga padite ligjore te stafit te Trump.

Leave a Reply