Tag Archives: Bajram Selmani

Puçistët

Shkruan Bajram Selmani / Pak ditë pasi u falë namazi i Fitër Bajramit dhe Reisi Sulejman Rexhepi e shpalli të…

“Një ditë” poezi nga Bajram Selmani

Një ditë do të mësohet e dihet                                        gjithçka! e vërteta lakuriq, prej së cilës                                         gjithkush, do të…