Tag Archives: Sulejman Rexhepi

Vellezërit Siamezë

Dikur Shaqir Fetai dhe Sulejman Rexhepi konsideroheshin si vëllezërit siamezë! Po kush janë këta?! Chang dhe Eng Bunker ishin të…

Cili je ti, Shaqo?

Në opinion po qarkullojnë disa “bomba” që thyen copë-copë karaktere paraprakisht të lakuriqësuara deri në palcë. Katër deklarata televizive që…

Humor i zi

(Shaqir Fetai, si takvaxhi humoristik, u mundua të thotë diçka me rastin e fillimit të vitit akademik në FSHI, por,…