Tag Archives: Terrorizmi

Indeksi Global i Terrorizmit

Instituti për Ekonominë dhe Paqen publikoi të mërkurën Indeksin Global të Terrorizmit, i cili tregon se terrorizmi, përkundër rënies, vazhdon…