së Europës dhe Azisë në Byronë Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit.

Ai ka shërbyer dy herë në ambasadën e SHBA-së në Moskë.

Zëvendësi i Yur Kim është njohës shumë i mirë i gjuhës shqipe, ruse dhe asaj turke.

Njohja e gjuhës shqipe pritet t’i lehtësojë edhe më tepër detyrat si ambasador në vendin tonë, Kostelancik.

Leave a Reply