Category Archives: Opinion / Analizë

Gjetje djallëzore

Megjithatë, “…djalli nuk ka kurrfarë pushteti mbi ata që besojnë dhe mbështeten tek Zoti i tyre” (16:99) Shkruan Esma Jashari…